Съвсем скоро обявихме край на онлайн регистрацията за лагера, тъй като за много кратко време бяха заети всички 600 места, които залата има като капацитет.

Сега отваряме ВТОРА РЕГИСТРАЦИЯ за още 80 МЕСТА в ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗАЛА, която се намира в същия конгресен център. Тази година, няма да има преливане между двете зали, както беше на миналогодишния лагер.  Хората ще бъдат разпределяни според срока, в който са направили своята регистрация. Съответно  хората, които са се регистрирали в първата регистрация, ще имат своите места в основната зала, а тези от вас, които ще го направят сега, ще имат своите сигурни места в допълнителната зала. За тази цел, всеки от вас ще получи на място отличителна гривна, в цвят съответстващ на отделните зали, с която ще можем да ви идентифицираме и да направим организацията на събитието по-лесна. Искаме да ви уверим, че бидейки в допълнителната зала, няма да бъдете ощетени от възможност служителите да се молят за вас и да приемете от Божието помазание! С помощта на екипа от разпоредители, ще направим това възможно и достъпно.

Целта на регистрацията, не е просто да съберем част от вашите лични данни, а да направим организирането на събитието по-лесно и адекватно! Давайки ни подробности относно отделните въпроси, които срещате, вие ни помагате да направим нещата да се случат с благоприличие и ред и да имаме обратна връзка с всеки един от вас при нужда от това!
В случай, че нямаме необходимата информация, регистрацията ви може да се окаже нелегитимна. Напомняме, че могат да се правят регистрации на различни хора от един и същ имейл адрес, но отново приканваме да бъдете прилежни и  да направите с точност регистрацията на вашите роднини и приятели!
Вярваме, че имаме вашето разбиране!