Капацитетът на основната и на допълнителната зала е вече запълнен!
По тази причина регистрацията за Пампорово 2023 се прекратява!


ВЪВЕЖДАМЕ ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ КАТО УСЛОВИЕ ЗА УЧАСТИЕ НА ТРЕНИРОВЪЧЕН ЛАГЕР ПАМПОРОВО!

Поради бързо растящия брой на участниците в тренировъчния лагер и ограничения капацитет на залата, където ще се проведе събитието, обявяваме ЗАДЪЛЖИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ, като условие да бъдете ЗАПИСАНИ за лагера.
Резервацията на нощувка в хотелите, с обявени оферти на сайта ни, НЕ Е ДОСТАТЪЧНО И ЕДИНСТВЕНО УСЛОВИЕ за регистрация!

Регистрацията е индивидуална – чрез всяка една форма се регистрира само един човек.
Например, ако сте семейство, е необходимо да попълните и изпратите формата от името на всеки един член поотделно (включително и за всяко едно дете).

Капацитетът на залите, където ще проведе лагера е 620 седящи места- 550 места в основната и 70 места в допълнителната. При достигане на 620 регистрирани участници, се обявява преждевременен край на записването. Крайният срок за записване е 30 юни.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО МЕЖДУ ЗАЛИТЕ, ще бъде на база ПЕРИОД НА УЧАСТИЕ в тренировъчния лагер и ВРЕМЕ НА ЗАПИСВАНЕ. Важно е да знаете, че докато има свободни места в основната зала, те ще се заемат приоритетно от тези от вас, които са се регистрирали за целия период на лагера, или тези от вас, които са за по-голямата част от времето на база всички регистрирани.

Молим Ви, ако по някаква причина, се отказвате, или ОТМЕНЯТЕ РЕГИСТРАЦИЯТА СИ, да ни върнете мейл или да ни информирате за това предварително на +359 882 211 146 (в интервала 11:00 – 15:00 часа в делнични дни, като по този номер можете да ни намерите и в Viber, Telegram и WhatsApp)! Благодарим за Вашето съдействие!

Всеки дошъл на място, БЕЗ регистрация, НЯМА ДА БЪДЕ ДОПУСНАТ до залата.
Ще има възможност да бъдат следени живи излъчвания всеки ден по време на събитието.


Тъй като за много кратко време бяха заети местата, които основната зала има като капацитет, обявихме край на онлайн регистрацията за ОСНОВНАТА зала.

Отворихме ВТОРА РЕГИСТРАЦИЯ за 70 МЕСТА в ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗАЛА, която се намира в същия конгресен център. Искаме да Ви уверим, че бидейки в допълнителната зала, няма да бъдете ощетени от възможност служителите да се молят за Вас и да приемете от Божието помазание! С помощта на екипа от разпоредители, ще направим това възможно и достъпно.